Нискотарифни самолетни маршрути: летете евтино отвсякъде навсякъде.
 

Нискотарифни полети от летище Кингстаун (SVD), Сейнт Винсент и ГренадиниЛетища в района на Кингстаун

Има 8 полета от летище Кингстаун, Сейнт Винсент и Гренадини, извършвани от 1 авиокомпании. Можете да летите евтино от летище Кингстаун до 8 града в 8 страни.

Летище Кингстаун е също познато като E T Joshua, Летище St Vincent, Kingstown (German), Κινγκς Τάουν (Ελληνικά), St. Vincent (English), 金斯敦 (Chinese).

Предлагаме ви да проверите за полети, заминаващи от следните летища до Кингстаун:

- Vieux Fort на 71км (44 мили) има 69 полета
- Кастрис на 100км (62 мили) има 42 полета
- Grenville на 141км (87 мили) има 28 полета
- Форт-де-Франс на 162км (101 мили) има 49 полета
- Бриджтаун на 186км (115 мили) има 112 полета

Препоръчани доставчици на услуги в Кингстаун

Все още няма регистрирани търговски обекти.
Бихте ли желали да препоръчате пътеводител, хотел, ресторант или друг търговски обект в Кингстаун?
Изпратете ни имейл с подробна информация за бизнеса, който искате да препоръчате - име на бизнеса, кратко описание, местоположение, уебсайт и информация за контакт - и ако този бизнес би бил от интерес за нашите потребители, рекламата му на нашия сайт ще е безплатна!

Абонирайте се за информация за полети от летище Кингстаун (SVD)

Съвети за летене > Купете билети

Платете с дебитна карта или банков трансфер: Всички лоукост авиолинии начисляват такса за обработка на плащанията, която покрива разходите им за прием на плащания с кредитни карти. Сумата варира в зависимост от картовата мрежа (Visa, Mastercard, Amex, Diners и пр.) или вида карта (кредитна или дебитна). Обикновено, когато плащате с дебитна карта, не ви се начислява такса за обработка или ви се начислява по-ниска такава, отколкото когато плащате с кредитна карта. В някои случаи обаче най-изгодният и незадължаващ начин за плащане е чрез банков трансфер. За да спестите от таксата, дължима на банката, която нарежда трансфера, директно депозирайте парите в банката, обслужваща авиолинията. Винаги правете изчисленията самостоятелно, за да сте сигурни какво точно е включено в крайната цена.