Нискотарифни самолетни маршрути: летете евтино отвсякъде навсякъде.
 

Нискотарифни полети от летище Пангкал Пинанг (PGK), ИндонезияЛетища в района на Пангкал Пинанг

Има 202 полета от летище Пангкал Пинанг, Индонезия, извършвани от 5 авиокомпании. Можете да летите евтино от летище Пангкал Пинанг до 152 града в 17 страни.

Летище Пангкал Пинанг е също познато като Летище Pangkalpinang, Μπανγκ-καλπινάγκ (Ελληνικά), Pangkal Pinang (English), Панкалпинанг (Русский), 槟港(邦加槟榔) (Chinese).

Предлагаме ви да проверите за полети, заминаващи от следните летища до Пангкал Пинанг:

- Палембанг на 179км (111 мили) има 449 полета
- Tanjung Pandan на 192км (119 мили) има 200 полета

Препоръчани доставчици на услуги в Пангкал Пинанг

Все още няма регистрирани търговски обекти.
Бихте ли желали да препоръчате пътеводител, хотел, ресторант или друг търговски обект в Пангкал Пинанг?
Изпратете ни имейл с подробна информация за бизнеса, който искате да препоръчате - име на бизнеса, кратко описание, местоположение, уебсайт и информация за контакт - и ако този бизнес би бил от интерес за нашите потребители, рекламата му на нашия сайт ще е безплатна!

Абонирайте се за информация за полети от летище Пангкал Пинанг (PGK)

Съвети за летене > Планирайте пътуването си

Придружител за малолетни, пътуващи сами: Някои нискобюджетни авиолинии предлагат услугата придружител на самостоятелно пътуващи малолетни - които обикновено са на повече от 6 години - срещу такса от 50 евро на полет. Децата се поверяват на специално обучен възрастен, който се грижи за формалностите по влизането и излизането от дадена страна и за нуждите на децата по време на полета и ги предава на чакащите ги роднини накрая на пътуването. Очевидно не е възможно малолетни да пътуват с недиректни lowcost полети, тъй като чекирането за следващ полет не влиза в задълженията на придружителя. Това което влиза в задълженията му обаче е да получи чекирания багаж на детето след директен полет. За да научите повече какви са изискванията за самостоятелно пътуване на малолетни, обърнете се към Гранична полиция.