Нискотарифни самолетни маршрути: летете евтино отвсякъде навсякъде.
 

Нискотарифни полети от летище Ла Серена (LSC), ЧилиЛетища в района на Ла Серена

Има 328 полета от летище Ла Серена, Чили, извършвани от 5 авиокомпании. Можете да летите евтино от летище Ла Серена до 316 града в 64 страни.

Летище Ла Серена е също познато като La Florida, La Serena (English), Λα Σερένα (Ελληνικά), Ла-Серена (Русский), 塞雷那 (Chinese).

Препоръчани доставчици на услуги в Ла Серена

Все още няма регистрирани търговски обекти.
Бихте ли желали да препоръчате пътеводител, хотел, ресторант или друг търговски обект в Ла Серена?
Изпратете ни имейл с подробна информация за бизнеса, който искате да препоръчате - име на бизнеса, кратко описание, местоположение, уебсайт и информация за контакт - и ако този бизнес би бил от интерес за нашите потребители, рекламата му на нашия сайт ще е безплатна!

2 полета от Ла Серена (LSC), Чили са били отменени.

- от Ла Серена (LSC) до Jaén (JAE), Перу с LATAM
- от Ла Серена (LSC) до Каракас (CCS), Венецуела с LATAM

Абонирайте се за информация за полети от летище Ла Серена (LSC)

Съвети за летене > Планирайте пътуването си

Придружител за малолетни, пътуващи сами: Някои нискобюджетни авиолинии предлагат услугата придружител на самостоятелно пътуващи малолетни - които обикновено са на повече от 6 години - срещу такса от 50 евро на полет. Децата се поверяват на специално обучен възрастен, който се грижи за формалностите по влизането и излизането от дадена страна и за нуждите на децата по време на полета и ги предава на чакащите ги роднини накрая на пътуването. Очевидно не е възможно малолетни да пътуват с недиректни lowcost полети, тъй като чекирането за следващ полет не влиза в задълженията на придружителя. Това което влиза в задълженията му обаче е да получи чекирания багаж на детето след директен полет. За да научите повече какви са изискванията за самостоятелно пътуване на малолетни, обърнете се към Гранична полиция.