Нискотарифни самолетни маршрути: летете евтино отвсякъде навсякъде.
 

Нискотарифни полети от летище Крайова (CRA), РумънияЛетища в района на Крайова

Има 8 полета от летище Крайова, Румъния, извършвани от 2 авиокомпании. Можете да летите евтино от летище Крайова до 8 града в 4 страни.

Летище Крайова е също познато като Craiova (English), Κράιοβα (Ελληνικά), 克拉奥华 (Chinese).

Предлагаме ви да проверите за полети, заминаващи от следните летища до Крайова:

- Сибиу на 164км (101 мили) има 11 полета
- Rousse на 175км (109 мили) има 0 полета
- Букурещ на 176км (109 мили) има 772 полета
- Букурещ Baneasa на 177км (110 мили) има 0 полета
- Букурещ Henri Coandă на 178км (110 мили) има 772 полета
- София на 184км (114 мили) има 422 полета
- Горна Оряховица на 195км (121 мили) има 0 полета
- Ниш на 196км (122 мили) има 2 полета

Препоръчани доставчици на услуги в Крайова

Все още няма регистрирани търговски обекти.
Бихте ли желали да препоръчате пътеводител, хотел, ресторант или друг търговски обект в Крайова?
Изпратете ни имейл с подробна информация за бизнеса, който искате да препоръчате - име на бизнеса, кратко описание, местоположение, уебсайт и информация за контакт - и ако този бизнес би бил от интерес за нашите потребители, рекламата му на нашия сайт ще е безплатна!

Абонирайте се за информация за полети от летище Крайова (CRA)

Съвети за летене > Планирайте пътуването си

Недиректни полети: Ако няма директен полет по желания от вас маршрут и се налага да се прекачите на друг полет, за да достигнете вашата дестинация, трябва да вземете предвид три много важни неща.
  • Първо, ще трябва да купите отделни самолетни билети, като за две различни пътувания. Следователно може да се случи, че сумата, която плащате за двата билета, особено ако ги купите скоро преди датата на отпътуване, е равна на цената на билет за директен полет с традиционна авиолиния. Проверете и сравнете цените преди да купите билет!
  • Второ, когато пристигнете на летището, където ще се прекачите, трябва сами да приберете багажа си, сякаш пътуването ви е приключило. След това, трябва да напуснете охраняемата летищна зона, да се чекирате за втория полет и да преминете през контролните пунктове отново преди да се качите на втория самолет. Бъдете много внимателни, тъй като това може да отнеме повече от 3 часа!
  • На последно място, но не и по значение, ако първият ви полет закъснее, следващият няма да ви чака, дори да е на същата авиокомпания. Това се дължи на политиката на нискотарифните авиолинии да оперират полети, независими едни от други. Евтините авиокомпании не носят отговорност, ако изпуснете следващ полет, независимо от обстоятелствата.