Нискотарифни самолетни маршрути: летете евтино отвсякъде навсякъде.
 

Нискотарифни полети от летище Банджермасин (BDJ), ИндонезияЛетища в района на Банджермасин

Има 219 полета от летище Банджермасин, Индонезия, извършвани от 7 авиокомпании. Можете да летите евтино от летище Банджермасин до 153 града в 17 страни.

Летище Банджермасин е също познато като Syamsudin Noor, Летище Bandjarmasin, Banjarmasin (English), Банджармасин (Русский), 马辰 (Chinese).

Предлагаме ви да проверите за полети, заминаващи от следните летища до Банджермасин:

- Batu Licin на 137км (85 мили) има 141 полета
- Gusti Syamsir Alam на 156км (97 мили) има 146 полета
- Palangka Raya на 163км (101 мили) има 199 полета

Препоръчани доставчици на услуги в Банджермасин

Все още няма регистрирани търговски обекти.
Бихте ли желали да препоръчате пътеводител, хотел, ресторант или друг търговски обект в Банджермасин?
Изпратете ни имейл с подробна информация за бизнеса, който искате да препоръчате - име на бизнеса, кратко описание, местоположение, уебсайт и информация за контакт - и ако този бизнес би бил от интерес за нашите потребители, рекламата му на нашия сайт ще е безплатна!

Абонирайте се за информация за полети от летище Банджермасин (BDJ)

Съвети за летене > Купете билети

Преценете добре колко багаж да носите: Тъй като нискотарифните авиолинии се опитват да намалят разходите си, обикновено имат ограничителна багажна политика. - В самолета можете да внесете само един брой ръчен багаж (обикновено не по-тежък от 10кг и с максимални размери 55x40x20см). За подробна информация за допустимия ръчен багаж, консултирайте уебсайта на превозвача. - Ако планирате да чекирате багаж, ще трябва да платите за него онлайн (когато резервирате билета си) или на летището. Имайте предвид, че е по-евтино да платите за чекирания си багаж онлайн, отколкото на летището.