Нискотарифни самолетни маршрути: летете евтино отвсякъде навсякъде.
 

Летища в района на Летище Atauro (AUT), Индонезия

Летище Atauro - вижте списък на полети

Име на летищеAtauro
летищен код IATAAUT
летищен код ICAO WPAT
градAtauro
ДържаваИндонезия
Географска ширина-8.000
Географска дължина125.675
Нискобюджетни полети0
Евтини авиолинии0
Услуги

Летища в района на Летище Atauro (AUT), Индонезия

Дили, Тимор-Лесте на 63.04 км.   Вижте всички полети от Дили 78 полета
Алор на 105.65 км.   Вижте всички полети от Алор 156 полета
Com на 156.41 км.   Вижте всички полети от Com 1 полета
HALIWEN на 171.15 км.   Вижте всички полети от HALIWEN 143 полета
Ocussi на 198.78 км.   Вижте всички полети от Ocussi 1 полета
Lion Air извършва 282 полета в района на Летище Atauro (AUT), Индонезия Citilink извършва 78 полета в района на Летище Atauro (AUT), Индонезия Merpati Nusantara извършва 14 полета в района на Летище Atauro (AUT), Индонезия Susi Air извършва 3 полета в района на Летище Atauro (AUT), Индонезия TransNusa извършва 1 полета в района на Летище Atauro (AUT), Индонезия Virgin Atlantic извършва 1 полета в района на Летище Atauro (AUT), Индонезия

Покажи градове и летища

Въведете името на град или летище и ще ви върнем списък с градове и летища в непосредствена близост. Започнете да пишете името на града или летището, след което изберете пълното наименование от падащото меню.

Search cheap flights от до Atauro (AUT)

Градове до Летище Atauro (AUT), Индонезия

Препоръчани доставчици на услуги в Atauro, Индонезия

Все още няма регистрирани търговски обекти.
Бихте ли желали да препоръчате пътеводител, хотел, ресторант или друг търговски обект в Atauro, Индонезия?
Изпратете ни имейл с подробна информация за бизнеса, който искате да препоръчате - име на бизнеса, кратко описание, местоположение, уебсайт и информация за контакт - и ако този бизнес би бил от интерес за нашите потребители, рекламата му на нашия сайт ще е безплатна!

Съвети за летене > Планирайте пътуването си

Придружител за малолетни, пътуващи сами: Някои нискобюджетни авиолинии предлагат услугата придружител на самостоятелно пътуващи малолетни - които обикновено са на повече от 6 години - срещу такса от 50 евро на полет. Децата се поверяват на специално обучен възрастен, който се грижи за формалностите по влизането и излизането от дадена страна и за нуждите на децата по време на полета и ги предава на чакащите ги роднини накрая на пътуването. Очевидно не е възможно малолетни да пътуват с недиректни lowcost полети, тъй като чекирането за следващ полет не влиза в задълженията на придружителя. Това което влиза в задълженията му обаче е да получи чекирания багаж на детето след директен полет. За да научите повече какви са изискванията за самостоятелно пътуване на малолетни, обърнете се към Гранична полиция.