Нискотарифни самолетни маршрути: летете евтино отвсякъде навсякъде.
 

Всички евтини полети, предлагани от евтини авиокомпании

На EvtiniPoleti.bg основната ни цел е да ви предоставим пълен списък на евтини полети, предлагани от нискотарифни авиокомпании. Стремим се да ви предоставим най-точната информация и да ви държим в течение за нови полети и дестинации. Ние търсим вашия полет на уеб страниците на всички нискотарифни авиокомпании, преглеждаме и филтрираме резултатите и ви предоставяме само съответните евтини полети. Затова винаги можете да разчитате да намерите най-евтиния свободен полет на EvtiniPoleti.bg.

Как да резервирам евтин полет?

Стъпка 1: Използвайте формата за търсене по-горе, за да откриете кои нискотарифни авиокомпании предлагат евтини полети от най-близкото до вас летище до желаната дестинация.
Стъпка 2: Прегледайте пълния списък на евтини авиолинии, които обслужват желания от вас маршрут.
Стъпка 3: Резервирайте полета си бързо и лесно, директно на уеб страницата на нискотарифната авиолиния.
Най-големите нискобюджетни авиокомпании, действащи в България, са: WizzAir, Thomas Cook, Thomsonfly, Norwegian, Vueling, TUIfly и EasyJet. Всяка от тези авиолинии извършва евтини полети по множество нискотарифни маршрути. Също можете да прегледате пълния списък на евтини авиолинии, предлагащи нискотарифни полети из цял свят.

Кой е най-евтиният полет?

Най-евтиният полет, който ще намерите онлайн, е този, който резервирате директно на уеб страницата на авиокомпанията, без да плащате комисионни на пътнически агенции и други такси. Плащате само за евтиния полет, който ви трябва, и нищо друго. Затова услугата, която предлагаме, е безплатна. Ние просто ви препращаме на уеб страницата на нискотарифната авиокомпания, за да резервирате намалените самолетни билети, като използвате защитената система за плащания на авиокомпанията.
Искате да пътувате до Германия, Италия, Великобритания или Испания? Бихте искали да посетите Франция, Гърция или Белгия? Предлагаме стотици нискотарифни полети до всяка от тези дестинации! За други страни прегледайте пълния списък на полети тук.

Какво е нискотарифна авиолиния?

Евтина авиолиния или нискотарифна авиолиния (позната също така като превозвач без екстри или евтин/нискотарифен/lowcost превозвач) е авиокомпания, която предлага ниски цени и при която услуги, като храна, чекиран багаж и бърз абордаж, се таксуват допълнително (тези услуги са безплатни, когато летите с обикновена авиолиния). Първите нискотарифни авиокомпании са основани в САЩ. В началото на 90-те този бизнес модел навлиза в Европа и впоследствие се разпространява из цял свят. Някои нискобюджетни авиокомпании извършват и полети на дълги разстояния. Терминът lowcost авиокомпания днес описва всеки превозвач, който предлага евтини самолетни билети, независимо от операционния модел, който използва. За да научите повече за нискотарифни полети, посетете Уикипедия. Също така, научете как да намерите и резервирате евтин полет.

Съвети за летене > Планирайте пътуването си

Помислете за второкласни летища: Второкласните летища (по-малки летища или летища, по-отдалечени от центъра на града) обикновено имат по-ниски летищни такси, което води до по-ниски цени на билети. Когато сравнявате цените на полети, които тръгват от две различни летища, трябва да вземете предвид цената, която плащате за транспорт до и от летището (било то с маршрутка, с влак, с кола и пр.).