Нискотарифни самолетни маршрути: летете евтино отвсякъде навсякъде.
 

Нискотарифни полети от летище Аякучо (AYP), ПеруЛетища в района на Аякучо

Има 203 полета от летище Аякучо, Перу, извършвани от 1 авиокомпании. Можете да летите евтино от летище Аякучо до 203 града в 30 страни.

Летище Аякучо е също познато като Coronel FAP Alfredo Mendívil Duarte Airport, Летище Ayacucho, Αγιακούτσο (Ελληνικά), Yanamilla (English), Айякучо (Русский), 阿亚库乔 (Chinese).

Map with the airports locations

Препоръчани доставчици на услуги в Аякучо

Все още няма регистрирани търговски обекти.
Бихте ли желали да препоръчате пътеводител, хотел, ресторант или друг търговски обект в Аякучо?
Изпратете ни имейл с подробна информация за бизнеса, който искате да препоръчате - име на бизнеса, кратко описание, местоположение, уебсайт и информация за контакт - и ако този бизнес би бил от интерес за нашите потребители, рекламата му на нашия сайт ще е безплатна!

2 полета от Аякучо (AYP), Перу са били отменени.

- от Аякучо (AYP) до Каракас (CCS), Венецуела с Lan
- от Аякучо (AYP) до Tres de Mayo (PUU), Колумбия с Lan

Абонирайте се за информация за полети от летище Аякучо (AYP)

Съвети за летене > Планирайте пътуването си

Придружител за малолетни, пътуващи сами: Някои нискобюджетни авиолинии предлагат услугата придружител на самостоятелно пътуващи малолетни - които обикновено са на повече от 6 години - срещу такса от 50 евро на полет. Децата се поверяват на специално обучен възрастен, който се грижи за формалностите по влизането и излизането от дадена страна и за нуждите на децата по време на полета и ги предава на чакащите ги роднини накрая на пътуването. Очевидно не е възможно малолетни да пътуват с недиректни lowcost полети, тъй като чекирането за следващ полет не влиза в задълженията на придружителя. Това което влиза в задълженията му обаче е да получи чекирания багаж на детето след директен полет. За да научите повече какви са изискванията за самостоятелно пътуване на малолетни, обърнете се към Гранична полиция.