Нискотарифни самолетни маршрути: летете евтино отвсякъде навсякъде.
 

Нискотарифни полети от летище Кингстаун (SVD), Сейнт Винсент и ГренадиниЛетища в района на Кингстаун

Има 8 полета от летище Кингстаун, Сейнт Винсент и Гренадини, извършвани от 1 авиокомпании. Можете да летите евтино от летище Кингстаун до 8 града в 8 страни.

Летище Кингстаун е също познато като E T Joshua, Летище St Vincent, Kingstown (German), Κινγκς Τάουν (Ελληνικά), St. Vincent (English), 金斯敦 (Chinese).

Предлагаме ви да проверите за полети, заминаващи от следните летища до Кингстаун:

- Vieux Fort на 71км (44 мили) има 69 полета
- Кастрис на 100км (62 мили) има 42 полета
- Grenville на 141км (87 мили) има 29 полета
- Форт-де-Франс на 162км (101 мили) има 49 полета
- Бриджтаун на 186км (115 мили) има 113 полета

Map with the airports locations

Препоръчани доставчици на услуги в Кингстаун

Все още няма регистрирани търговски обекти.
Бихте ли желали да препоръчате пътеводител, хотел, ресторант или друг търговски обект в Кингстаун?
Изпратете ни имейл с подробна информация за бизнеса, който искате да препоръчате - име на бизнеса, кратко описание, местоположение, уебсайт и информация за контакт - и ако този бизнес би бил от интерес за нашите потребители, рекламата му на нашия сайт ще е безплатна!

Абонирайте се за информация за полети от летище Кингстаун (SVD)

Съвети за летене > Планирайте пътуването си

Придружител за малолетни, пътуващи сами: Някои нискобюджетни авиолинии предлагат услугата придружител на самостоятелно пътуващи малолетни - които обикновено са на повече от 6 години - срещу такса от 50 евро на полет. Децата се поверяват на специално обучен възрастен, който се грижи за формалностите по влизането и излизането от дадена страна и за нуждите на децата по време на полета и ги предава на чакащите ги роднини накрая на пътуването. Очевидно не е възможно малолетни да пътуват с недиректни lowcost полети, тъй като чекирането за следващ полет не влиза в задълженията на придружителя. Това което влиза в задълженията му обаче е да получи чекирания багаж на детето след директен полет. За да научите повече какви са изискванията за самостоятелно пътуване на малолетни, обърнете се към Гранична полиция.