Нискотарифни самолетни маршрути: летете евтино отвсякъде навсякъде.
 

Нискотарифни полети от летище Al Mukalla (RIY), ЙеменЛетища в района на Al Mukalla

Има 12 полета от летище Al Mukalla, Йемен, извършвани от 1 авиокомпании. Можете да летите евтино от летище Al Mukalla до 12 града в 4 страни.

Летище Al Mukalla е също познато като Riyan Mukalla (English), Al-Mukalla (German), Эль-Мукалла (Русский), 穆卡拉 (Chinese).

Предлагаме ви да проверите за полети, заминаващи от следните летища до Al Mukalla:

- Seiyun на 155км (96 мили) има 6 полета

Map with the airports locations

Препоръчани доставчици на услуги в Al Mukalla

Все още няма регистрирани търговски обекти.
Бихте ли желали да препоръчате пътеводител, хотел, ресторант или друг търговски обект в Al Mukalla?
Изпратете ни имейл с подробна информация за бизнеса, който искате да препоръчате - име на бизнеса, кратко описание, местоположение, уебсайт и информация за контакт - и ако този бизнес би бил от интерес за нашите потребители, рекламата му на нашия сайт ще е безплатна!

Абонирайте се за информация за полети от летище Al Mukalla (RIY)

Съвети за летене > Купете билети

Преценете добре колко багаж да носите: Тъй като нискотарифните авиолинии се опитват да намалят разходите си, обикновено имат ограничителна багажна политика. - В самолета можете да внесете само един брой ръчен багаж (обикновено не по-тежък от 10кг и с максимални размери 55x40x20см). За подробна информация за допустимия ръчен багаж, консултирайте уебсайта на превозвача. - Ако планирате да чекирате багаж, ще трябва да платите за него онлайн (когато резервирате билета си) или на летището. Имайте предвид, че е по-евтино да платите за чекирания си багаж онлайн, отколкото на летището.