Нискотарифни самолетни маршрути: летете евтино отвсякъде навсякъде.
 

Нискотарифни полети от летище Порт Макари (PQQ), АвстралияЛетища в района на Порт Макари

Има 306 полета от летище Порт Макари, Австралия, извършвани от 2 авиокомпании. Можете да летите евтино от летище Порт Макари до 206 града в 57 страни.

Летище Порт Макари е също познато като Port Macquarie (English), Πορτ Μακουάρι (Ελληνικά), Порт-Маквери (Русский), 麦克夸利港 (Chinese).

Предлагаме ви да проверите за полети, заминаващи от следните летища до Порт Макари:

- Тари на 51км (32 мили) има 0 полета
- Кофс Харбър на 147км (91 мили) има 303 полета
- Pontevedra на 149км (92 мили) има 0 полета
- Нюкасъл на 164км (102 мили) има 309 полета
- Армидейл на 174км (108 мили) има 2 полета

Map with the airports locations

Препоръчани доставчици на услуги в Порт Макари

Все още няма регистрирани търговски обекти.
Бихте ли желали да препоръчате пътеводител, хотел, ресторант или друг търговски обект в Порт Макари?
Изпратете ни имейл с подробна информация за бизнеса, който искате да препоръчате - име на бизнеса, кратко описание, местоположение, уебсайт и информация за контакт - и ако този бизнес би бил от интерес за нашите потребители, рекламата му на нашия сайт ще е безплатна!

Абонирайте се за информация за полети от летище Порт Макари (PQQ)

Съвети за летене > Планирайте пътуването си

Недиректни полети: Ако няма директен полет по желания от вас маршрут и се налага да се прекачите на друг полет, за да достигнете вашата дестинация, трябва да вземете предвид три много важни неща.
  • Първо, ще трябва да купите отделни самолетни билети, като за две различни пътувания. Следователно може да се случи, че сумата, която плащате за двата билета, особено ако ги купите скоро преди датата на отпътуване, е равна на цената на билет за директен полет с традиционна авиолиния. Проверете и сравнете цените преди да купите билет!
  • Второ, когато пристигнете на летището, където ще се прекачите, трябва сами да приберете багажа си, сякаш пътуването ви е приключило. След това, трябва да напуснете охраняемата летищна зона, да се чекирате за втория полет и да преминете през контролните пунктове отново преди да се качите на втория самолет. Бъдете много внимателни, тъй като това може да отнеме повече от 3 часа!
  • На последно място, но не и по значение, ако първият ви полет закъснее, следващият няма да ви чака, дори да е на същата авиокомпания. Това се дължи на политиката на нискотарифните авиолинии да оперират полети, независими едни от други. Евтините авиокомпании не носят отговорност, ако изпуснете следващ полет, независимо от обстоятелствата.