Нискотарифни самолетни маршрути: летете евтино отвсякъде навсякъде.
 

Нискотарифни полети от летище Ouvea (UVE), Нова КаледонияЛетища в района на Ouvea

Има 5 полета от летище Ouvea, Нова Каледония, извършвани от 1 авиокомпании. Можете да летите евтино от летище Ouvea до 5 града в 1 страни.

Летище Ouvea е също познато като Ouvéa (German), Увеа (Русский).

Предлагаме ви да проверите за полети, заминаващи от следните летища до Ouvea:

- Лифу на 66км (41 мили) има 7 полета
- Tiga на 135км (84 мили) има 4 полета
- Touho на 150км (93 мили) има 2 полета
- Mare на 182км (113 мили) има 5 полета
- Нумея на 197км (122 мили) има 9 полета
- La Tontouta на 197км (122 мили) има 2 полета

Map with the airports locations

Препоръчани доставчици на услуги в Ouvea

Все още няма регистрирани търговски обекти.
Бихте ли желали да препоръчате пътеводител, хотел, ресторант или друг търговски обект в Ouvea?
Изпратете ни имейл с подробна информация за бизнеса, който искате да препоръчате - име на бизнеса, кратко описание, местоположение, уебсайт и информация за контакт - и ако този бизнес би бил от интерес за нашите потребители, рекламата му на нашия сайт ще е безплатна!

Абонирайте се за информация за полети от летище Ouvea (UVE)

Съвети за летене > Планирайте пътуването си

Недиректни полети: Ако няма директен полет по желания от вас маршрут и се налага да се прекачите на друг полет, за да достигнете вашата дестинация, трябва да вземете предвид три много важни неща.
  • Първо, ще трябва да купите отделни самолетни билети, като за две различни пътувания. Следователно може да се случи, че сумата, която плащате за двата билета, особено ако ги купите скоро преди датата на отпътуване, е равна на цената на билет за директен полет с традиционна авиолиния. Проверете и сравнете цените преди да купите билет!
  • Второ, когато пристигнете на летището, където ще се прекачите, трябва сами да приберете багажа си, сякаш пътуването ви е приключило. След това, трябва да напуснете охраняемата летищна зона, да се чекирате за втория полет и да преминете през контролните пунктове отново преди да се качите на втория самолет. Бъдете много внимателни, тъй като това може да отнеме повече от 3 часа!
  • На последно място, но не и по значение, ако първият ви полет закъснее, следващият няма да ви чака, дори да е на същата авиокомпания. Това се дължи на политиката на нискотарифните авиолинии да оперират полети, независими едни от други. Евтините авиокомпании не носят отговорност, ако изпуснете следващ полет, независимо от обстоятелствата.