Нискотарифни самолетни маршрути: летете евтино отвсякъде навсякъде.
 

Нискотарифни полети от летище Маунт Иса (ISA), АвстралияЛетища в района на Маунт Иса

Има 240 полета от летище Маунт Иса, Австралия, извършвани от 3 авиокомпании. Можете да летите евтино от летище Маунт Иса до 173 града в 48 страни.

Летище Маунт Иса е също познато като Mount Isa (English), Μάουντ Άιζα (Ελληνικά), Маунт-Айза (Русский), 艾萨山 (Chinese).

Предлагаме ви да проверите за полети, заминаващи от следните летища до Маунт Иса:

- Cloncurry на 107км (66 мили) има 364 полета

Map with the airports locations

Препоръчани доставчици на услуги в Маунт Иса

Все още няма регистрирани търговски обекти.
Бихте ли желали да препоръчате пътеводител, хотел, ресторант или друг търговски обект в Маунт Иса?
Изпратете ни имейл с подробна информация за бизнеса, който искате да препоръчате - име на бизнеса, кратко описание, местоположение, уебсайт и информация за контакт - и ако този бизнес би бил от интерес за нашите потребители, рекламата му на нашия сайт ще е безплатна!

Абонирайте се за информация за полети от летище Маунт Иса (ISA)

Съвети за летене > Планирайте пътуването си

Придружител за малолетни, пътуващи сами: Някои нискобюджетни авиолинии предлагат услугата придружител на самостоятелно пътуващи малолетни - които обикновено са на повече от 6 години - срещу такса от 50 евро на полет. Децата се поверяват на специално обучен възрастен, който се грижи за формалностите по влизането и излизането от дадена страна и за нуждите на децата по време на полета и ги предава на чакащите ги роднини накрая на пътуването. Очевидно не е възможно малолетни да пътуват с недиректни lowcost полети, тъй като чекирането за следващ полет не влиза в задълженията на придружителя. Това което влиза в задълженията му обаче е да получи чекирания багаж на детето след директен полет. За да научите повече какви са изискванията за самостоятелно пътуване на малолетни, обърнете се към Гранична полиция.