Нискотарифни самолетни маршрути: летете евтино отвсякъде навсякъде.
 

Нискотарифни полети от летище Melalan (MLK), ИндонезияЛетища в района на Melalan

Има 6 полета от летище Melalan, Индонезия, извършвани от 3 авиокомпании. Можете да летите евтино от летище Melalan до 4 града в 1 страни.

Летище Melalan е също познато като Летище Melak.

Предлагаме ви да проверите за полети, заминаващи от следните летища до Melalan:

- Datadawai на 98км (61 мили) има 1 полет
- Muara Teweh на 159км (99 мили) има 3 полета
- Самаринда на 173км (107 мили) има 62 полета
- LONG APUNG на 188км (117 мили) има 3 полета

Map with the airports locations

Препоръчани доставчици на услуги в Melalan

Все още няма регистрирани търговски обекти.
Бихте ли желали да препоръчате пътеводител, хотел, ресторант или друг търговски обект в Melalan?
Изпратете ни имейл с подробна информация за бизнеса, който искате да препоръчате - име на бизнеса, кратко описание, местоположение, уебсайт и информация за контакт - и ако този бизнес би бил от интерес за нашите потребители, рекламата му на нашия сайт ще е безплатна!

Абонирайте се за информация за полети от летище Melalan (MLK)

Съвети за летене > Купете билети

Платете с дебитна карта или банков трансфер: Всички лоукост авиолинии начисляват такса за обработка на плащанията, която покрива разходите им за прием на плащания с кредитни карти. Сумата варира в зависимост от картовата мрежа (Visa, Mastercard, Amex, Diners и пр.) или вида карта (кредитна или дебитна). Обикновено, когато плащате с дебитна карта, не ви се начислява такса за обработка или ви се начислява по-ниска такава, отколкото когато плащате с кредитна карта. В някои случаи обаче най-изгодният и незадължаващ начин за плащане е чрез банков трансфер. За да спестите от таксата, дължима на банката, която нарежда трансфера, директно депозирайте парите в банката, обслужваща авиолинията. Винаги правете изчисленията самостоятелно, за да сте сигурни какво точно е включено в крайната цена.