Нискотарифни самолетни маршрути: летете евтино отвсякъде навсякъде.
 

Нискотарифни полети от летище Macapá (MCP), БразилияЛетища в района на Macapá

Има 262 полета от летище Macapá, Бразилия, извършвани от 3 авиокомпании. Можете да летите евтино от летище Macapá до 196 града в 34 страни.

Летище Macapá е също познато като Летище Macapa, Macap (English), 马卡帕 (Chinese).

Map with the airports locations

Препоръчани доставчици на услуги в Macapá

Все още няма регистрирани търговски обекти.
Бихте ли желали да препоръчате пътеводител, хотел, ресторант или друг търговски обект в Macapá?
Изпратете ни имейл с подробна информация за бизнеса, който искате да препоръчате - име на бизнеса, кратко описание, местоположение, уебсайт и информация за контакт - и ако този бизнес би бил от интерес за нашите потребители, рекламата му на нашия сайт ще е безплатна!

6 полета от Macapá (MCP), Бразилия са били отменени.

- от Macapá (MCP) до Jaén (JAE), Перу с Lan
- от Macapá (MCP) до Coari (CIZ), Бразилия с Azul
- от Macapá (MCP) до Eirunepé (ERN), Бразилия с Azul
- от Macapá (MCP) до São Gabriel da Cachoeira (SJL), Бразилия с Azul
- от Macapá (MCP) до Araguaína (AUX), Бразилия с Azul
- от Macapá (MCP) до Joao Suassuna (CPV), Бразилия с Azul

Абонирайте се за информация за полети от летище Macapá (MCP)

Съвети за летене > Планирайте пътуването си

Недиректни полети: Ако няма директен полет по желания от вас маршрут и се налага да се прекачите на друг полет, за да достигнете вашата дестинация, трябва да вземете предвид три много важни неща.
  • Първо, ще трябва да купите отделни самолетни билети, като за две различни пътувания. Следователно може да се случи, че сумата, която плащате за двата билета, особено ако ги купите скоро преди датата на отпътуване, е равна на цената на билет за директен полет с традиционна авиолиния. Проверете и сравнете цените преди да купите билет!
  • Второ, когато пристигнете на летището, където ще се прекачите, трябва сами да приберете багажа си, сякаш пътуването ви е приключило. След това, трябва да напуснете охраняемата летищна зона, да се чекирате за втория полет и да преминете през контролните пунктове отново преди да се качите на втория самолет. Бъдете много внимателни, тъй като това може да отнеме повече от 3 часа!
  • На последно място, но не и по значение, ако първият ви полет закъснее, следващият няма да ви чака, дори да е на същата авиокомпания. Това се дължи на политиката на нискотарифните авиолинии да оперират полети, независими едни от други. Евтините авиокомпании не носят отговорност, ако изпуснете следващ полет, независимо от обстоятелствата.