Нискотарифни самолетни маршрути: летете евтино отвсякъде навсякъде.
 

Нискотарифни полети от летище Ла Серена (LSC), ЧилиЛетища в района на Ла Серена

Има 328 полета от летище Ла Серена, Чили, извършвани от 5 авиокомпании. Можете да летите евтино от летище Ла Серена до 316 града в 64 страни.

Летище Ла Серена е също познато като La Florida, La Serena (English), Λα Σερένα (Ελληνικά), Ла-Серена (Русский), 塞雷那 (Chinese).

Map with the airports locations

Препоръчани доставчици на услуги в Ла Серена

Все още няма регистрирани търговски обекти.
Бихте ли желали да препоръчате пътеводител, хотел, ресторант или друг търговски обект в Ла Серена?
Изпратете ни имейл с подробна информация за бизнеса, който искате да препоръчате - име на бизнеса, кратко описание, местоположение, уебсайт и информация за контакт - и ако този бизнес би бил от интерес за нашите потребители, рекламата му на нашия сайт ще е безплатна!

2 полета от Ла Серена (LSC), Чили са били отменени.

- от Ла Серена (LSC) до Jaén (JAE), Перу с Lan
- от Ла Серена (LSC) до Каракас (CCS), Венецуела с Lan

Абонирайте се за информация за полети от летище Ла Серена (LSC)

Съвети за летене > Купете билети

"Групови" билети: Цената на билетите за евтини полети се увеличава с тяхната продажба. Следователно може да се случи да остане един билет на най-ниската цена (напр. 30 евро) и другите да струват повече (напр. 40 евро). Ако купите два билета, ще платите по-високата цена, умножена по броя пътници (в нашия случай 40х2=80 евро, вместо 30+40=70 евро). Винаги проверявайте дали общата цена за групата не е по-висока от първоначалната цена на единичен билет, умножена по броя пътници в групата ви.