Нискотарифни самолетни маршрути: летете евтино отвсякъде навсякъде.
 

Нискотарифни полети от летище Джаяпура (DJJ), ИндонезияЛетища в района на Джаяпура

Има 221 полета от летище Джаяпура, Индонезия, извършвани от 7 авиокомпании. Можете да летите евтино от летище Джаяпура до 154 града в 18 страни.

Летище Джаяпура е също познато като Sentani, Jayapura (English), Port Numbay (German), Ζαγιαπούρα (Ελληνικά), Порт-Нумбай (Русский), 查亚普拉 (Chinese).

Map with the airports locations

Препоръчани доставчици на услуги в Джаяпура

Все още няма регистрирани търговски обекти.
Бихте ли желали да препоръчате пътеводител, хотел, ресторант или друг търговски обект в Джаяпура?
Изпратете ни имейл с подробна информация за бизнеса, който искате да препоръчате - име на бизнеса, кратко описание, местоположение, уебсайт и информация за контакт - и ако този бизнес би бил от интерес за нашите потребители, рекламата му на нашия сайт ще е безплатна!

1 полета от Джаяпура (DJJ), Индонезия са били отменени.

- от Джаяпура (DJJ) до Kobakma (_KO), Индонезия с Susi Air

Абонирайте се за информация за полети от летище Джаяпура (DJJ)

Съвети за летене > Купете билети

"Групови" билети: Цената на билетите за евтини полети се увеличава с тяхната продажба. Следователно може да се случи да остане един билет на най-ниската цена (напр. 30 евро) и другите да струват повече (напр. 40 евро). Ако купите два билета, ще платите по-високата цена, умножена по броя пътници (в нашия случай 40х2=80 евро, вместо 30+40=70 евро). Винаги проверявайте дали общата цена за групата не е по-висока от първоначалната цена на единичен билет, умножена по броя пътници в групата ви.