Нискотарифни самолетни маршрути: летете евтино отвсякъде навсякъде.
 

Нискотарифни полети от летище Баранкиля (BAQ), КолумбияЛетища в района на Баранкиля

Има 227 полета от летище Баранкиля, Колумбия, извършвани от 7 авиокомпании. Можете да летите евтино от летище Баранкиля до 198 града в 34 страни.

Летище Баранкиля е също познато като Ernesto Cortissoz International Airport, Летище Barranquilla, Μπαρανκίγια (Ελληνικά), E Cortissoz (English), Барранкилья (Русский), 巴兰基亚 (Chinese).

Предлагаме ви да проверите за полети, заминаващи от следните летища до Баранкиля:

- Simon Bolivar - Santa Marta на 66км (41 мили) има 260 полета
- Картахена на 93км (58 мили) има 261 полета
- Валедупар на 174км (108 мили) има 218 полета
- Coveñas на 193км (120 мили) има 0 полета

Map with the airports locations

Препоръчани доставчици на услуги в Баранкиля

Все още няма регистрирани търговски обекти.
Бихте ли желали да препоръчате пътеводител, хотел, ресторант или друг търговски обект в Баранкиля?
Изпратете ни имейл с подробна информация за бизнеса, който искате да препоръчате - име на бизнеса, кратко описание, местоположение, уебсайт и информация за контакт - и ако този бизнес би бил от интерес за нашите потребители, рекламата му на нашия сайт ще е безплатна!

3 полета от Баранкиля (BAQ), Колумбия са били отменени.

- от Баранкиля (BAQ) до Jaén (JAE), Перу с Lan
- от Баранкиля (BAQ) до Каракас (CCS), Венецуела с Lan
- от Баранкиля (BAQ) до Tres de Mayo (PUU), Колумбия с Lan

Абонирайте се за информация за полети от летище Баранкиля (BAQ)

Съвети за летене > Планирайте пътуването си

Недиректни полети: Ако няма директен полет по желания от вас маршрут и се налага да се прекачите на друг полет, за да достигнете вашата дестинация, трябва да вземете предвид три много важни неща.
  • Първо, ще трябва да купите отделни самолетни билети, като за две различни пътувания. Следователно може да се случи, че сумата, която плащате за двата билета, особено ако ги купите скоро преди датата на отпътуване, е равна на цената на билет за директен полет с традиционна авиолиния. Проверете и сравнете цените преди да купите билет!
  • Второ, когато пристигнете на летището, където ще се прекачите, трябва сами да приберете багажа си, сякаш пътуването ви е приключило. След това, трябва да напуснете охраняемата летищна зона, да се чекирате за втория полет и да преминете през контролните пунктове отново преди да се качите на втория самолет. Бъдете много внимателни, тъй като това може да отнеме повече от 3 часа!
  • На последно място, но не и по значение, ако първият ви полет закъснее, следващият няма да ви чака, дори да е на същата авиокомпания. Това се дължи на политиката на нискотарифните авиолинии да оперират полети, независими едни от други. Евтините авиокомпании не носят отговорност, ако изпуснете следващ полет, независимо от обстоятелствата.