Нискотарифни самолетни маршрути: летете евтино отвсякъде навсякъде.
 

Нискотарифни полети от летище City (CKU), Съединени щатиЛетища в района на City

Има 8 полета от летище City, Съединени щати, извършвани от 1 авиокомпании. Можете да летите евтино от летище City до 8 града в 5 страни.

Летище City е също познато като Летище Cordova.

Предлагаме ви да проверите за полети, заминаващи от следните летища до City:

- Mudhole Smith на 14км (9 мили) има 4 полета
- Valdez AK на 71км (44 мили) има 1 полет

Map with the airports locations

Препоръчани доставчици на услуги в City

Все още няма регистрирани търговски обекти.
Бихте ли желали да препоръчате пътеводител, хотел, ресторант или друг търговски обект в City?
Изпратете ни имейл с подробна информация за бизнеса, който искате да препоръчате - име на бизнеса, кратко описание, местоположение, уебсайт и информация за контакт - и ако този бизнес би бил от интерес за нашите потребители, рекламата му на нашия сайт ще е безплатна!

Абонирайте се за информация за полети от летище City (CKU)

Съвети за летене > Планирайте пътуването си

Придружител за малолетни, пътуващи сами: Някои нискобюджетни авиолинии предлагат услугата придружител на самостоятелно пътуващи малолетни - които обикновено са на повече от 6 години - срещу такса от 50 евро на полет. Децата се поверяват на специално обучен възрастен, който се грижи за формалностите по влизането и излизането от дадена страна и за нуждите на децата по време на полета и ги предава на чакащите ги роднини накрая на пътуването. Очевидно не е възможно малолетни да пътуват с недиректни lowcost полети, тъй като чекирането за следващ полет не влиза в задълженията на придружителя. Това което влиза в задълженията му обаче е да получи чекирания багаж на детето след директен полет. За да научите повече какви са изискванията за самостоятелно пътуване на малолетни, обърнете се към Гранична полиция.