Нискотарифни самолетни маршрути: летете евтино отвсякъде навсякъде.
 

Нискотарифни полети от летище Трухийо (TRU), ПеруЛетища в района на Трухийо

Има 250 полета от летище Трухийо, Перу, извършвани от 3 авиокомпании. Можете да летите евтино от летище Трухийо до 211 града в 39 страни.

Летище Трухийо е също познато като Летище Trujillo, Τρουχίγιο (Ελληνικά), Cap C Martinez De Pinillos (English), Трухильо (Русский), 特鲁希略 (Chinese).

Предлагаме ви да проверите за полети, заминаващи от следните летища до Трухийо:

- Кахамарка на 125км (78 мили) има 150 полета
- Чиклайо на 165км (102 мили) има 244 полета

Map with the airports locations

Препоръчани доставчици на услуги в Трухийо

Все още няма регистрирани търговски обекти.
Бихте ли желали да препоръчате пътеводител, хотел, ресторант или друг търговски обект в Трухийо?
Изпратете ни имейл с подробна информация за бизнеса, който искате да препоръчате - име на бизнеса, кратко описание, местоположение, уебсайт и информация за контакт - и ако този бизнес би бил от интерес за нашите потребители, рекламата му на нашия сайт ще е безплатна!

1 полета от Трухийо (TRU), Перу са били отменени.

- от Трухийо (TRU) до Каракас (CCS), Венецуела с Lan

Абонирайте се за информация за полети от летище Трухийо (TRU)

Съвети за летене > Купете билети

Преценете добре колко багаж да носите: Тъй като нискотарифните авиолинии се опитват да намалят разходите си, обикновено имат ограничителна багажна политика. - В самолета можете да внесете само един брой ръчен багаж (обикновено не по-тежък от 10кг и с максимални размери 55x40x20см). За подробна информация за допустимия ръчен багаж, консултирайте уебсайта на превозвача. - Ако планирате да чекирате багаж, ще трябва да платите за него онлайн (когато резервирате билета си) или на летището. Имайте предвид, че е по-евтино да платите за чекирания си багаж онлайн, отколкото на летището.