Нискотарифни самолетни маршрути: летете евтино отвсякъде навсякъде.
 

Нискотарифни полети от летище Банджермасин (BDJ), ИндонезияЛетища в района на Банджермасин

Има 198 полета от летище Банджермасин, Индонезия, извършвани от 7 авиокомпании. Можете да летите евтино от летище Банджермасин до 146 града в 14 страни.

Летище Банджермасин е също познато като Syamsudin Noor, Летище Bandjarmasin, Banjarmasin (English), Банджармасин (Русский), 马辰 (Chinese).

Предлагаме ви да проверите за полети, заминаващи от следните летища до Банджермасин:

- Batu Licin на 137км (85 мили) има 141 полета
- Gusti Syamsir Alam на 156км (97 мили) има 146 полета
- Palangka Raya на 163км (101 мили) има 172 полета

Map with the airports locations

Препоръчани доставчици на услуги в Банджермасин

Все още няма регистрирани търговски обекти.
Бихте ли желали да препоръчате пътеводител, хотел, ресторант или друг търговски обект в Банджермасин?
Изпратете ни имейл с подробна информация за бизнеса, който искате да препоръчате - име на бизнеса, кратко описание, местоположение, уебсайт и информация за контакт - и ако този бизнес би бил от интерес за нашите потребители, рекламата му на нашия сайт ще е безплатна!

Абонирайте се за информация за полети от летище Банджермасин (BDJ)

Съвети за летене > Преди отпътуване

Проверете за закъснения онлайн: Обикновено ако един нискотарифен полет закъснее, това води до забавяния на всички следващи полети, извършвани с този самолет. Това се дължи на факта, че нискобюджетните авиокомпании предпочитат да имат кратки интервали (между 25 минути и 2 часа) между полетите. Следователно ако полетът преди вашия закъснява, вашият може да се забави с 1 или 2 часа. Можете да проверите онлайн приблизителното време на отпътуване/пристигане - или на уеб страницата на летището (за повечето летища), или на страницата на авиокомпанията (за всички големи авиолинии).